Kjøpsbetingelser

 

Selger er Reidun Elise Foldøy, Øyjordsåsen 17, 5038 Bergen, tlf. 97608530, Mail: reidunelise@yahoo.com

org nr: 993095613

 

og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøperen.

 1. Betaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Betaler du med Vipps sendes boken umiddelbart etter mottatt bestilling.

Ønsker du å betale med faktura, blir fakturaen opprettet ved forsendelse av varen. Betalingsfristen er minimun 14 dager ved mottak. Kjøpere under 18 år kan ikke betale på etterskudd med faktura.

2. Levering

Varen sendes innenlands innen 2 virkedager fra mottatt vipps betaling eller bestilling med faktura.

3. Angrerett

Det er 14 dagers angrerett. Returetikett følger med boken. Gratis retur.

4. Mangel på varen

Reklamasjon må skje så fort kjøper oppdager feil på varen, senest innen 2 måneder. Små korrekturfeil og trykkfeil regnes ikke som reklamasjonsgrunnlag. Reklamasjon kan senest skje 2 år etter at kjøper har mottatt varen. Du kan reklamere ved å kontakte selger på e-post: reidunelise@yahoo.com

 5. Klager og tvister

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23 400 600.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr. http://ec.europa.eu/odr.